Leivontareseptit

Kinuskikakku

Kinuskikakku

Kuva
Ainesosat
Kakkupohja:
  • 150 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl Törsleffs vaniljasokeria
  • 1,5 tl leivinjauhetta
  • 1 rkl raastettua sitruunan kuorta

Täyte ja koristelu:
  • 1-2 tlk Törsleffs karamellisoitua maitotiivistettä
  • tuoreita marjoja
Resepti
1. Vatkaa tehosekoittimessa sokeri, vaniljasokeri, sitruunan kuori ja voi kuohkeaksi.
2. Lisää kanamunat yksi kerrallaan.
3. Sekoita keskenään jauhot ja leivinjauhe ja lisää varovasti taikinaan. Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan ja paista 175 °C n. 40min. Anna jäähtyä ja poista kakku vuoasta.
4. Halkaise kakku ja levitä kakun väliin ja päälle karamellisoitua maitotiivistettä. Koristele tuoreilla marjoilla.
Kategoria
Leivonta
Tuote
Url
48, 50

« Takaisin

« Takaisin

Vinkkejä leivonnan koristeluun!

Lue bloggaajien jutut, vinkit ja kuvat - inspiroidu!

Kuvakaappaus Mamigogo-blogista

Kuvakaappaus Mamigogo-blogista

Strösseliä strösseliä!

Pojat koristelivat jätskit juuri oman näköisikseen.

Kuvakaappaus Coconut White -blogista

Kuvakaappaus Coconut White -blogista

Kevään ja kesän jätskiherkku – friikkipirtelö

Mitä friikimpi sitä herkullisempi. Näistä aikuinenkin innostuu!

Kuvakaappaus At Maria's blogista

Kuvakaappaus At Maria's blogista

Tyttöjen leivontapäivä

Ihania vinkkejä ja reseptejä, lue!

Kuvakaappaus Peggyn pieni punainen keittiö -blogista

Kuvakaappaus Peggyn pieni punainen keittiö -blogista

Lastenpäivän herkut

Kun lapset saavat puuhata mitä haluavat... no hei hienoa jälkeä tuli!