Kinuski-mutakakku

Sekoita vaniljasokeri, kaakaojauhe ja vehnäjauhot kulhossa.

Vatkaa toisessa kulhossa fariinisokeri, kidesokeri ja kananmunat tasaiseksi seokseksi. Siivilöi joukkoon kuivat ainekset ja lisää voi, sekoita.

Voitele ja leivitä pyöreä irtopohjavuoka mannaryyneillä tai korppujauhoilla. Sekoita vaahtokarkit taikinaan ja kaada seos vuokaan. Sekoita karamellisoitu maito tasaiseksi ja levitä se kakkutaikinan päälle. Paista n. 20 minuutin ajan 175-asteessa. Ota kakku ulos uunista, kun se on edelleenkin hiukan löysä keskeltä (ei valuvaa) ja anna jäähtyä vähintään tunnin ajan ennen tarjoilua. Koristele kermavaahdolla ja tuoreilla marjoilla.

Ainesosat

  • 2 tl vaniljasokeria 
  • 5 rkl kaakaojauhetta 
  • 2 dl vehnäjauhoja 
  • 1 dl fariinisokeria 
  • 2 dl kidesokeria 
  • 3 kananmunaa 
  • 150 g sulatettua voita 
  • 2 dl Törsleffs karamellisoitua maitotiivistettä 
  • 2 dl pieniä vaahtokarkkeja