Fudge

1. Keitä sokeri, siirappi, voi, suola, kondensoitu maito ja vesi paksupohjaisessa kattilassa, vältä liiallista sekoittamista.
2. Ota kattila pois liedeltä ja lisää vaniljasokeri. Älä sekoita, vaan anna seoksen ensin seistä ja jäähtyä vähän.
3. Vatkaa sähkövatkaimella seos ilmavammaksi, muutama minuutti vatkaamista riittää.
3. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun astiaan. Valitse tarpeeksi pieni astia, jotta saat korkeita paloja.
4. Anna seoksen jäähtyä ja jähmettyä huoneenlämmössä, ennen kuin leikkaat sen kuutioiksi.

Ainesosat

  • 7 dl sokeria
  • ½ dl siirappia
  • 50 g voita
  • ½ tl suolaa
  • 1 tlk Törsleffs kondensoitua maitoa
  • 1,25 dl vettä
  • 2 tl Törsleffs Vaniljasokeria