Juustokakku marjoilla

Hienonna keksit monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos irtopohjavuokaan, paista 5 minuutin ajan 200-asteessa ja anna jäähtyä.

Vatkaa tuorejuusto ilmavaksi, lisää maitotiiviste ja jatka vatkaamista, kunnes seos on tasainen. Lisää kananmunat ja sitruunanmehu ja kaada seos vuokaan. Paista n. 30 minuutin ajan 175-asteessa, kunnes kakku on kiinteä. Sekoita kermaviili ja hunaja tasaiseksi massaksi, kaada kakun päälle ja paista vielä 5 minuutin ajan.

Koristele tuoreilla marjoilla.

Ainesosat

  • 250 g digestive-keksejä
  • 100 g sulatettua voita
  • 300 g tuorejuustoa
  • 1 tlk Törsleffs maitotiivistettä 
  • 3 kananmunaa
  • 0,5 dl sitruunamehua
  • 3 dl kermaviiliä
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa