Bannoffe Pie -piiras

Sekoita keksit, kardemumma, kaakaojauhe ja lämmin voisula tehosekoittimessa. Painele taikina irtopohjavuokaan, jonka halkaisija on n. 20 cm. Paista kakkupohjaa 8—10 minuutin ajan 175-asteessa ja anna sen jäähtyä.

Sekoita karamellisoitu maito tasaiseksi ja levitä varoen kakkupohjan päälle. Viipaloi banaanit ja lisää pohjaan. Vatkaa kerma ja levitä se banaanien päälle. Koristele raastetulla suklaalla, manteleilla ja vadelmilla.

Ainesosat

  • 150 g digestive-keksejä
  • 1 tl jauhettua kardemummaa
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 75 g sulatettua voita
  • 1 tlk Törsleffs karamellisoitua maitoa 
  • 2 dl vispikermaa
  • 2 banaania
  • 50 g raastettua suklaata
  • Paahdettua mantelia
  • 250 g tuoreita vadelmia