Siirry suoraan sisältöön
Key lime pie
- Sekoita keksit, margariini, kaneli ja vaniljasokeri tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan ja paista 200°c, noin 5 min.
- Anna jäähtyä ja valmista sillä aikaa täyte. Sekoita varovasti maitotiiviste ja keltuaiset keskenään.
- Valmista liivatelehdet pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää limemehu ja maitotiiviste. Kaada seos pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa noin 4 tuntia. Koristele piirakka esimerkiksi tuoreilla marjoilla.
Ainesosat
- 300g digestive-keksejä
- 100 g leivontamargariinia
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 tl kanelia
- 1 tlk Törsleffs kondensoitua maitotiivistettä
- 4 kananmunan keltuaista
- 1 dl limemehua
- 1,5 liivatelehteä