Key lime pie

  1. Sekoita keksit, margariini, kaneli ja vaniljasokeri tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan ja paista 200°c, noin 5 min.
  2. Anna jäähtyä ja valmista sillä aikaa täyte. Sekoita varovasti maitotiiviste ja keltuaiset keskenään.
  3. Valmista liivatelehdet pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää limemehu ja maitotiiviste. Kaada seos pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa noin 4 tuntia. Koristele piirakka esimerkiksi tuoreilla marjoilla.

Ainesosat

  • 300g digestive-keksejä
  • 100 g leivontamargariinia
  • 1 tl Törsleffs vaniljasokeria
  • 1 tl kanelia
  • 1 tlk Törsleffs kondensoitua maitotiivistettä
  • 4 kananmunan keltuaista
  • 1 dl limemehua
  • 1,5 liivatelehteä