Juustokakku

Murskaa keksit tehosekoittimessa tasaiseksi seokseksi. Lisää joukkoon margariini, kaneli ja vaniljasokeri. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan. Paista 220°c, noin 5 min. Anna pohjan jäähtyä ja valmista sillä aikaa täyte. Sulata valkosuklaa metallisessa kulhossa vesihauteen päällä. Valmista liivatelehdet pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää suklaaseen. Sekoita keskenään maitotiiviste, tuorejuusto ja ranskankerma. Lisää seos suklaan joukkoon ja kaada pohjan päälle. Anna kakun hyytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia. Koristele tuoreilla marjoilla.

Ainesosat

  • 1 tlk Törsleffs kondesoitua maitotiivistettä
  • 200g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 dl ranskankermaa
  • 2-4 liivatelehteä
  • 3 rkl mehutiivistettä esim. appelsiinin tai mansikanmakuista
  • 300 g digestive-keksejä
  • 100 g leivontamargariinia
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 tl kanelia
  • 100 g valkosuklaata