Juustokakku marjoilla
Hienonna keksit monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos irtopohjavuokaan, paista 5 minuutin ajan 200-asteessa ja anna jäähtyä.
Vatkaa tuorejuusto ilmavaksi, lisää maitotiiviste ja jatka vatkaamista, kunnes seos on tasainen. Lisää kananmunat ja sitruunanmehu ja kaada seos vuokaan. Paista n. 30 minuutin ajan 175-asteessa, kunnes kakku on kiinteä. Sekoita kermaviili ja hunaja tasaiseksi massaksi, kaada kakun päälle ja paista vielä 5 minuutin ajan.
Koristele tuoreilla marjoilla.
Ainesosat
- 250 g digestive-keksejä
- 100 g sulatettua voita
- 300 g tuorejuustoa
- 1 tlk Törsleffs maitotiivistettä
- 3 kananmunaa
- 0,5 dl sitruunamehua
- 3 dl kermaviiliä
- 1 rkl juoksevaa hunajaa