Siirry suoraan sisältöön
Banoffee piirakka
- Hienonna keksit ja kardemumma tehosekoittimessa.
- Sulata voi ja sekoita keksimurujen joukkoon. Laita irtokakkuvuoan (halkaisija noin 20cm) pohjalle leivinpaperi ja painele seos kakkuvuokaan. Laita pohja jääkaappiin kunnes se on jähmettynyt.
- Levitä päälle varovasti karamellisoitu maitotiiviste. Viipaloi banaanit ja asettele vuokaan. Vaahdota kerma ja levitä banaanien päälle. Viimeistele piirakka suklaaraasteella ja tuoreilla vadelmilla tai mansikoilla.
Ainesosat
- 300 g digestive-keksejä
- 150 g voita
- 1 tl kardemummaa
- 1 tlk Törsleffs karamellisoitua maitotiivistettä
- 2 banaania
- 2 dl kuohukermaa
- 50 g suklaata
- (tuoreita vadelmia tai mansikoita)