Kookos-kaurakeksit

  1. Paahda kaurahiutaleita ja kookoshiutaleita kuivalla paistinpannulla noin 3 minuuttia, kunnes väri on kullanruskea.
  2. Kaada kaurahiutaleet ja kookoshiutaleet kulhoon ja sekoita joukkoon vaniljasokeri, kookosjauho ja kondensoitu maito. Sekoita hyvin ja laita taikina jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.
  3. Muotoile jäähtyneestä taikinasta noin 20 pitkulaista keksiä. Laita keksit vielä puoleksi tunniksi jääkaappiin jähmettymään.
  4. Sulata tumma suklaa, anna jäähtyä ja kuorruta keksit kauttaaltaan suklaalla, esimerkiksi upottamalla keksinpalat suklaaseen. Anna ylimääräisen suklaan valua pois. Tarjoile keksit jääkaappikylmänä.

Ainesosat

n. 20 keksiä

  • 90 g kaurahiutaleita
  • 80 g kookoshiutaleita
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 80 g kookosjauhoa
  • 1 tlk Törsleffs kondensoitua maitotiivistettä
  • 150 g tumma suklaata