Kookos-kaurakeksit
- Paahda kaurahiutaleita ja kookoshiutaleita kuivalla paistinpannulla noin 3 minuuttia, kunnes väri on kullanruskea.
- Kaada kaurahiutaleet ja kookoshiutaleet kulhoon ja sekoita joukkoon vaniljasokeri, kookosjauho ja kondensoitu maito. Sekoita hyvin ja laita taikina jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.
- Muotoile jäähtyneestä taikinasta noin 20 pitkulaista keksiä. Laita keksit vielä puoleksi tunniksi jääkaappiin jähmettymään.
- Sulata tumma suklaa, anna jäähtyä ja kuorruta keksit kauttaaltaan suklaalla, esimerkiksi upottamalla keksinpalat suklaaseen. Anna ylimääräisen suklaan valua pois. Tarjoile keksit jääkaappikylmänä.
Ainesosat
n. 20 keksiä
- 90 g kaurahiutaleita
- 80 g kookoshiutaleita
- 1 tl vaniljasokeria
- 80 g kookosjauhoa
- 1 tlk Törsleffs kondensoitua maitotiivistettä
- 150 g tumma suklaata