Chutney

  1. Kuori hedelmät ja leikkaa ne noin pieniksi kuutioiksi.
  2. Laita hedelmät ja 2,5 dl vettä kattilaan, kiehauta n. 3 min. Lisää Vihreä Melatin ja keitä vielä n. 2 min. samalla sekoittaen, kuori mahdollinen vaahto.
  3. Mausta Sambal Oelekilla ja kiehauta vielä hetki.
  4. Annostele Atamon liuoksella huuhdeltuihin purkkeihin. Anna jäähtyä ja sulje purkit. Säilytä jääkaapissa. Tarjoile esim. grillatun broilerin kanssa.

Ainesosat

  • 750 g trooppisia hedelmiä (esim. ananas, mango, papaija), ei kuitenkaan täysin kypsiä
  • ¾ pss (30g) Törsleffs vihreää Melatinia
  • ½- 1 tl Go-Tan sambal oelek chilitahnaa
  • 2-3 limeä, mehu puristettuna