MINKÄ TUOTTEEN VALITSEN? Säilöntään Punainen Melatin hilloamisaine
Punainen
Melatin
 
Säilöntään Sininen Melatin hyytelöimisaine
Sininen
Melatin
Säilöntään Valkoinen Melatin hilloamisaine ilman keittämistä
Valkoinen
Melatin
Säilöntään Keltainen Melatin hyytelöimisaine
Keltainen
Melatin

Vihreä
Melatin

Atamon

Kaikenlaiset hillot, hyytelöt ja marmeladit
Vähäsokeriset hillot, hyytelöt ja marmeladit
Pakastettu sokeriton hillo
Yleiseen säilöntään
Mehut
Etikkasäilykkeet
Vinkki:
Kun hyytelö jää löysäksi*
Kun marmeladi jää löysäksi**

*Löysäksi jäänyt hyytelö voidaan keittää uudelleen käyttäen Sinistä Melatinia, kunnes saadaan haluttu lopputulos.

** Löysäksi jäänyt hillo tai marmeladi voidaan keittää uudelleen käyttäen Punaista Melatinia, kunnes saadaan haluttu lopputulos.