Luomu Melatin hilloamisaine, hillolle ja marmeladille

Pussin sisältö riittää 2,5–3 kg marjoja/hedelmiä.

Annosteluohje:

Marmeladi: 1 kg marjoja/hedelmiä, 3–4 tl LUOMU MELATINIA, n. 500 g sokeria

Hillo: 1 kg marjoja/hedelmiä, 1,5–2 tl LUOMU MELATINIA, n. 500 g sokeria

Ainesosat:

Sokeri*, hyytelöimisaine (karrageeni). *Luomulaatua.

Valmistus:

Huuhtele marjat/hedelmät ja pilko ne tarvittaessa. Keitä pehmeiksi tilkassa vettä n. 5 min. Lisää sokeri hyvin sekoittaen ja keitä n. 2 min. Sekoita MELATIN pieneen määrään sokeria (n. 2 rkl) ja lisää hyvin sekoittaen marjojen/hedelmien joukkoon. Keitä n. 2 min. Ota kattila pois liedeltä, kuori mahdollinen vaahto, kaada Atamonilla huuhdeltuihin purkkeihin ja sulje heti kansi.