Atamon 25 g

Säilöntään Atamon jauhona

Mauton ja hajuton Atamon hillojen ja mehujen säilöntään sekä purkkien ja kansien desinfiointiin. Atamon soveltuu mm. vähäsokeristen/ sokeroimattomien marja-, hedelmä- ja etikkasäilykkeiden säilöntään ja mehujen valmistamiseen. Se estää homeen muodostumista ja mehujen käymistä. HUOM! Lisätään aina keittämisen jälkeen.

 

Annosteluohje:

Hilloaminen: ½ tl Atamonia säilöö 1 kilon hilloa/marmeladia.

Mehu: ¼ tl Atamonia säilöö 1 litran sokeroitua mehua.

Etikkasäilöntä: 1 tl säilöö 1 litran.

Purkkien ja kansien desinfiointi: 1 tl Atamon jauhet­ta per 1 dl lämmintä vettä.

 

Ainesosat: sokeri, säilöntäaineet (natriumbentoaatti, bentsoehappo).