Säilöntäreseptit

  • Chutney
    • 750 g trooppisia hedelmiä (esim. ananas, mango, papaija), ei kuitenkaan täysin kypsiä
    • ¾ pss (30g) Törsleffs vihreää Melatinia
    • ½- 1 tl Go-Tan sambal oelek chilitahnaa
    • 2-3 limeä, mehu puristettuna
  • Säilöntä
  • Vihreä Melatin
  • Vadelmahillo
    • 1 kg vadelmia
    • 300 g sokeria
    • ½ pss (12g) Törsleffs sinistä Melatinia
    • 1 vaniljatanko
  • Säilöntä
  • Sininen Melatin
  • Mansikkamehu
    • 2 kg  mansikoita
    • 4 dl vettä
    • 400-500 g sokeria per valutettu mehulitra
    • 2 tl nestemäistä Atamonia tai Atamon jauhetta
  • Säilöntä
  • Atamon 25g, Atamon 250ml ja Atamon 485ml
  • Mansikka-raparperimehu
    • 1 kg mansikoita
    • 1 kg raparperia
    • 500 g sokeria
    • 2,5 l vettä
    • 400-500g sokeria per valutettu mehulitra
    • 1,5 tl Atamon (nestemäinen)
    • (sitruunanmehua)
  • Säilöntä
  • Atamon 250ml ja Atamon 485ml