Kesäinen kinuskikakku

Kesäinen kinuskikakku

Kuva
Ainesosat
Kakkupohja:
  • 150 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl Törsleffs vaniljasokeria
  • 1,5 tl leivinjauhetta
  • 1 rkl raastettua sitruunan kuorta
Täyte ja koristelu:
  • 1-2 tlk Törsleffs karamellisoitua maitotiivistettä
  • tuoreita marjoja
Resepti
  1. Vatkaa tehosekoittimessa sokeri, vaniljasokeri, sitruunan kuori ja voi kuohkeaksi.
  2. Lisää kanamunat yksi kerrallaan.
  3. Sekoita keskenään jauhot ja leivinjauhe ja lisää varovasti taikinaan. Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan ja paista 175 °C n. 40min. Anna jäähtyä ja poista kakku vuoasta.
  4. Halkaise kakku ja levitä kakun väliin ja päälle karamellisoitua maitotiivistettä. Koristele tuoreilla marjoilla.
Vihje: lämmitä karamellisoitua maitotiivistettä hiukan, jolloin sen levittäminen on helpompaa.
Kategoria
Leivonta
Tuote
Url
50

« Takaisin

« Takaisin