Kinuskikakku

Kinuskikakku

Kuva
Ainesosat
Kakkupohja:
  • 150 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl Törsleffs vaniljasokeria
  • 1,5 tl leivinjauhetta
  • 1 rkl raastettua sitruunan kuorta

Täyte ja koristelu:
  • 1-2 tlk Törsleffs karamellisoitua maitotiivistettä
  • tuoreita marjoja
Resepti
1. Vatkaa tehosekoittimessa sokeri, vaniljasokeri, sitruunan kuori ja voi kuohkeaksi.
2. Lisää kanamunat yksi kerrallaan.
3. Sekoita keskenään jauhot ja leivinjauhe ja lisää varovasti taikinaan. Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan ja paista 175 °C n. 40min. Anna jäähtyä ja poista kakku vuoasta.
4. Halkaise kakku ja levitä kakun väliin ja päälle karamellisoitua maitotiivistettä. Koristele tuoreilla marjoilla.
Kategoria
Leivonta
Tuote
Url
48, 50

« Takaisin

« Takaisin