Mausteiset cupcakesit maapähkinävoikuorrutteella

Mausteiset cupcakesit maapähkinävoikuorrutteella

Kuva
Ainesosat
n. 12 kpl

  • 1,25 dl kidesokeria
  • 1 tl Törsleffs vaniljasokeria
  • 1 ml inkiväärijauhetta
  • 0,5 tl kardemummajauhetta
  • 2 kananmunaa
  • 100g voita
  • 2 dl maitoa
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
Kuorrute
  • 2 dl tomusokeria
  • 2 dl Green Choice maapähkinävoita
  • 1 tl Törsleffs vaniljasokeria
  • 50 g voita (huoneenlämpöisenä)
  • 0,5 dl vispikermaa
Resepti
1. Vatkaa sokeri, vaniljasokeri, inkivääri, kardemumma ja kananmuna vaahdoksi muutaman minuutin ajan sekoittaen.
2. Sulata voi ja sekoita varovasti munaseokseen, lisää maito.
3. Sekoita keskenään jauhot ja leivinjauhe, lisää taikinaan varovasti sekoittaen.
4. Annostele muffi nivuokiin ja paista 200 °C noin 10-12 min. Valmista sillä aikaa kuorrute.
5. Vatkaa tomusokeri, maapähkinävoi, vaniljasokeri ja voi kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kerma ja vatkaa vielä noin 1 min. Lisää kuorrute jäähtyneiden muffinien päälle.
Kategoria
Leivonta
Tuote
Url
48

« Takaisin

« Takaisin