Karamellisuklainen kahvikakku

Karamellisuklainen kahvikakku

Kuva
Ainesosat
  • 3 kpl kananmunaa
  • 2,25 dl kidesokeria
  • 75 g voita, huoneenlämpöisenä
  • 1 dl maitoa
  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 5 rkl kaakaota
  • 1 tlk Törsleffs karamellisoitua maitotiivistettä
  • Törsleffs kakkukoristeita
Resepti
1. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Sulata voi ja sekoita joukkoon maito, lisää kananmunaseokseen.
3. Sekoita kulhossa jauhot ja leivinjauhe, siivilöi seokseen. Sekoita varovasti tasaiseksi.
4. Sekoita 5 rkl kaakaojauhoa karamellisoituun maitotiivisteeseen
5. Voitele ja jauhota kakkuvuoka. Levitä kaakaolla höystetty karamellisoitu maitotiiviste pohjan päälle ja lisää taikinaseos. Paista 175 °C noin 40 min. Anna kakun jäähtyä ja käännä ympäri, jolloin karamellisoitu puoli tulee kakun päälle. Koristele kakkukoristeilla.
Kategoria
Leivonta
Tuote
Url
50

« Takaisin

« Takaisin