Rapeat suklaapallot

Rapeat suklaapallot

Kuva
Ainesosat
n. 20 pientä palloa
  • 100 g voita, huoneenlämpöisenä
  • 1 dl kidesokeria
  • 0,75 dl Törsleffs karamellisoitua maitotiivistettä
  • 5 rkl kaakaota
  • 30 g 70 % suklaata, sulatettuna
  • 5 dl kaurahiutaleita
  • n. 0,5 dl vahvaa kahvia, jäähtyneenä
  • manteli- tai hasselpähkinärouhetta
Resepti
1. Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää karamellisoitu maitotiiviste, kaakao ja sulatettu, jäähtynyt suklaa. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja kahvi. Maista ja anna jähmettyä jääkaapissa noin tunti.

2. Muotoile palloiksi ja pyörittele manteli- tai hasselpähkinärouheessa. Laita vielä hetkeksi
jääkaappiin jähmettymään ennen tarjoilua.
Kategoria
Leivonta
Tuote
Url
50

« Takaisin

« Takaisin