Juustokakku

Juustokakku

Kuva
Ainesosat
  • 1 tlk Törlseffs kondesoitua maitoviitistettä
  • 200g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 dl ranskankermaa
  • 2-4 liivatelehteä
  • 3 rkl mehutiivistettä esim. appelsiinin tai mansikanmakuista
  • 300 g digestive-keksejä
  • 100 g leivontamargariinia
  • 1 tl Törsleffs vaniljasokeria
  • 1 tl kanelia
  • 100 g valkosuklaata
Resepti
Murskaa keksit tehosekoittimessa tasaiseksi seokseksi. Lisää joukkoon margariini, kaneli ja vaniljasokeri. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan. Paista 220°c, noin 5 min. Anna pohjan jäähtyä ja valmista sillä aikaa täyte. Sulata valkosuklaa metallisessa kulhossa vesihauteen päällä. Valmista liivatelehdet pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää suklaaseen. Sekoita keskenään maitotiiviste, tuorejuusto ja ranskankerma. Lisää seos suklaan joukkoon ja kaada pohjan päälle. Anna kakun hyytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia. Koristele tuoreilla marjoilla.
Kategoria
Leivonta
Tuote
Url
48, 49

« Takaisin

« Takaisin