Banoffee piirakka

Banoffee piirakka

Kuva
Ainesosat
  • 300 g digestive-keksejä
  • 150 g voita
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 tlk Törsleffs karamellisoitua maitotiivistettä
  • 2 banaania
  • 2 dl kuohukermaa
  • 50 g suklaata
  • (tuoreita vadelmia tai mansikoita)
Resepti
  1. Hienonna keksit ja kardemumma tehosekoittimessa.
  2. Sulata voi ja sekoita keksimurujen joukkoon. Laita irtokakkuvuoan (halkaisija noin 20cm) pohjalle leivinpaperi ja painele seos kakkuvuokaan. Laita pohja jääkaappiin kunnes se on jähmettynyt.
  3. Levitä päälle varovasti karamellisoitu maitotiiviste. Viipaloi banaanit ja asettele vuokaan. Vaahdota kerma ja levitä banaanien päälle. Viimeistele piirakka suklaaraasteella ja tuoreilla vadelmilla tai mansikoilla.
Kategoria
Leivonta
Tuote
Url
50

« Takaisin

« Takaisin