Leivontareseptit

Juustokakku

Juustokakku

Kuva
Ainesosat
  • 1 tlk Törlseffs kondesoitua maitoviitistettä
  • 200g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 dl ranskankermaa
  • 2-4 liivatelehteä
  • 3 rkl mehutiivistettä esim. appelsiinin tai mansikanmakuista
  • 300 g digestive-keksejä
  • 100 g leivontamargariinia
  • 1 tl Törsleffs vaniljasokeria
  • 1 tl kanelia
  • 100 g valkosuklaata
Resepti
Murskaa keksit tehosekoittimessa tasaiseksi seokseksi. Lisää joukkoon margariini, kaneli ja vaniljasokeri. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan. Paista 220°c, noin 5 min. Anna pohjan jäähtyä ja valmista sillä aikaa täyte. Sulata valkosuklaa metallisessa kulhossa vesihauteen päällä. Valmista liivatelehdet pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää suklaaseen. Sekoita keskenään maitotiiviste, tuorejuusto ja ranskankerma. Lisää seos suklaan joukkoon ja kaada pohjan päälle. Anna kakun hyytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia. Koristele tuoreilla marjoilla.
Kategoria
Leivonta
Tuote
Url
48, 49

« Takaisin

« Takaisin

Vinkkejä leivonnan koristeluun!

Lue bloggaajien jutut, vinkit ja kuvat - inspiroidu!

Kuvakaappaus Mamigogo-blogista

Kuvakaappaus Mamigogo-blogista

Strösseliä strösseliä!

Pojat koristelivat jätskit juuri oman näköisikseen.

Kuvakaappaus Coconut White -blogista

Kuvakaappaus Coconut White -blogista

Kevään ja kesän jätskiherkku – friikkipirtelö

Mitä friikimpi sitä herkullisempi. Näistä aikuinenkin innostuu!

Kuvakaappaus At Maria's blogista

Kuvakaappaus At Maria's blogista

Tyttöjen leivontapäivä

Ihania vinkkejä ja reseptejä, lue!

Kuvakaappaus Peggyn pieni punainen keittiö -blogista

Kuvakaappaus Peggyn pieni punainen keittiö -blogista

Lastenpäivän herkut

Kun lapset saavat puuhata mitä haluavat... no hei hienoa jälkeä tuli!